Flyerit & kortit

Esitteet, flyerit ja kortit ovat perinteinen tapa viestiä yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista. Materiaalityypit, koot ja tilausmäärät vaihtelevat yksittäisistä kappaleista moniin tuhansiin.

Tarvitsetpa kutsukortteja tilaisuuteesi tai printtinäkyvyyttä tuotteelleesi, käänny ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen. He auttavat sinua valitsemaan sopivat materiaalit ja jälkikäsittelyt, jotta lopputulos olisi aina toiveidesi mukainen.

Koot: A3 ja pienemmät
Materiaaleina mm. puolimatta, matta ja silkki.
Pintapainot: 80–350 g/m²
Jälkikäsittelyt: kirkastooneri, valkoinen lisäväri, laminointi, nuuttaus, taitto sekä kulmien pyöristys

Yleisimmät flyerit ja kortit ilman jälkikäsittelyä tilattavissa myös verkkokaupastamme. Huomaa: Verkkokaupassa taitettu kortti on sama kuin taitettu esite.

Lue lisää Flyereista

Flyerit verkkokaupasta

Flyerit eli lentolehtiset ovat edelleen ajankohtaisia markkinoinnin työkaluja.

Fyysiset flyerit voivat tarjota raikkaan ja tehokkaan tavan tavoittaa kohdeyleisösi. Hyvin suunniteltu flyeri ei ole pelkästään visuaalinen, vaan se toimii myös strategisena työkaluna viestin välittämisessä selkeästi ja vaikuttavasti.

Olipa kyseessä sitten paikallinen tapahtuma, uusi tuotelanseeraus tai alennuskampanja, flyerien voima piilee niiden kyvyssä herättää huomio ja jättää pysyvä vaikutelma.

Käytä Digikonetta ja tilaa, toimitusehdoissa valintana tänään tai 2-4 työpäivää!

Materiaaleissa valintoina:

 • Matta/Puolimatta
 • Silkki

..sekä flyerin paksuudessa aina 350g asti. Voit laskea laskurilla joko alvilla tai ilman (0% / 24%).

Flyerin suunnittelu

Flyerin suunnittelu on taidetta ja tiedettä yhdistävä prosessi, jossa visuaaliset elementit ja informaatio sulautuvat yhteen luodakseen tehokkaan viestintävälineen.

Ohjeita ja ideoita flyerin suunnittelussa:

 • Määritä flyerin tarkoitus: Mitä haluat saavuttaa? Onko tavoitteena houkutella asiakkaita tapahtumaan, mainostaa uutta tuotetta vai tiedottaa alennuskampanjasta?
 • Kun tarkoitus on selvillä, seuraava vaihe on sisällön jäsentely. Yksinkertaisuus on avainasemassa –  liiallinen teksti tai kuvakollaasi flyerissa voivat olla kuluttajalle liian kuormittavia tulkita.
 • Käytä otsikoita ja alaotsikoita ohjaamaan lukijan katsetta tärkeimpiin kohtiin. Muista myös sisällyttää selkeät toimintakehotukset (CTA), kuten ”Osta nyt”, ”Ilmoittaudu” tai ”Lue lisää”, jotka ohjaavat lukijaa toimimaan.
 • Visuaalisten elementtien osalta kannattaa panostaa laadukkaisiin kuviin ja grafiikkaan, jotka tukevat viestiäsi.
 • Vältä geneerisiä kuvia ja pyri käyttämään omia valokuvia tai ammattimaisia kuvapankkikuvia, jotka resonoi kohdeyleisösi kanssa. Fonttivalinnat ovat myös tärkeitä – varmista, että ne ovat helposti luettavissa eivätkä vie huomiota itse viestiltä.
 • Tarkista, ettei tekstissä ole suuria kirjoitusvirheitä ainakaan otsikoissa ja tärkeimmissä osioissa. On tärkeää, että olennaiset tiedot, kuten myymälän osoite, puhelinnumero ja verkkosivujen osoite, ovat varmasti oikein.

Testaa eri versioita flyeristä ennen lopullisen painoksen tilaamista. Pyydä palautetta kollegoilta tai potentiaalisilta asiakkailta saadaksesi käsityksen siitä, mikä toimii parhaiten.

Selkeä viestintä ja värien käyttö

Flyerin tärkein tehtävä on kiinnittää huomio 1-2 sekunnissa, muuten viesti saattaa jäädä ns. ”piippuun”.

Some ja digitalisoituminen ovat laskeneet ihmisten keskittymiskykyä, joten alojen kasvavassa kilpailussa yksi tärkeimpiä tekijöitä kilpailun voittamiseen on huomion herättäminen ja sen saaminen. Mieleen painuminen voi merkitä jopa enemmän, kuin itse asiasisältö.

 1. Herätä huomiota räiskyvillä väreillä kuten punainen tai keltainen tai yhdistele vastavärejä, esim. punainen ja sininen.
 2. Asiasisältö pitää asiakkaan kiinnostuneena, huomion saat värien käytöllä ja fonttivalinnalla.

Tärkein viesti tulisi olla heti havaittavissa, eikä lukijan pitäisi joutua etsimään olennaista tietoa. Käytä lyhyitä, ytimekkäitä lauseita, ja vältä monimutkaisia sanamuotoja. Muista, että flyerillä on vain muutama sekunti aikaa kiinnittää huomio.

Käytä kontrasteja korostaaksesi tärkeitä elementtejä: tumma teksti vaalealla taustalla tai päinvastoin tekee tekstistä helpommin luettavan. Vältä liian monen värin käyttämistä samassa flyerissä; yleensä kaksi tai kolme pääväriä riittää pitämään ulkoasun yhtenäisenä ja ammattimaisena.

On myös tärkeää ottaa huomioon kulttuuriset merkitykset eri väreille kohdeyleisösi kontekstissa. Varmista, että valitsemasi värit ja kuvat eivät aiheuta väärinkäsityksiä tai negatiivisia assosiaatioita.

Flyerit ovat erinomainen tapa:

 • Lisätä bränditietoisuutta
 • Kasvattaa myyntiä
 • Ohjata liikennettä verkkosivustollesi
 • Kannustaa asiakkaita käymään myymälässäsi

Siirry tästä Digikoneeseen ja tilaa i.e 500 kappalemäärän flyerit hintaan 144,93 € seuraavan päivän toimituksella!

Tilaa/ lähetä tarjouspyyntö