Yritys

Suoraa palvelua, jämäkkää laatua

Sokkeli on osa rakennuksen kivijalkaa, painotyöt ovat osa viestinnän kivijalkaa.

Sokkeli on toiminut alalla jo vuodesta 1953, ensin erikoistuen rakennuspiirustusten kopioimiseen (mistä nimi), sitten tulostamiseen ja kaikkeen kopioalan erikoisosaamiseen.

Työt liikkuvat nykyään nopeasti verkossa. Me olemme hereillä jatkuvasti uusimman teknologian suhteen – perinteistä ja luotettavaa palvelua unohtamatta.

Sijaitsemme ihanteellisella paikalla, jotta voimme palvella reippaasti koko pääkaupunkiseutua myös erikoistoivomusten mukaisesti. Käytössä on oma lähettipalvelumme, joten lähetysten seuranta on reaaliaikaista. Projektisi on siis jatkuvasti käsissämme niin kauan kunnes saat sen omiisi.

Oli kyse sitten mainoslehtisestä, rakennuspiirustuksista, julisteesta tai vaikkapa skannauksesta, tule Sokkeliin. Luodaan yhdessä visuaaliset perustukset mihin ikinä puhuttelevaa painojälkeä tarvitsetkin.

Erikosalaamme ovat tulostamisen palvelut arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille, insinööreille, rakennusliikkeille, projektinjohtajille sekä muille rakennusalan ammattilaisille. Vaativia töitä, jotka edellyttävät tarkkuutta ja jatkuvaa päivittämistä.