Sokkelin tarina

Vuodesta 1953

Yritystä, erehdystä, sattumaa ja onnea

Asiakkaalla on jälleen kiire. Hän on lähdössä työmatkalle, mutta huomasi juuri, että käyntikortit ovat lopussa. Asiakas lähetti aineiston ja poimi hetken päästä valmiit kortit vastaanotostamme matkalla lentokentälle.

Aikanaan Sokkeli perustettiin rakennusliikkeeksi. Varsin pian kävi niin, että messuilta lähti matkaan kopiontikone ja siitä se sitten lähti, kopiobisnes! Kopioinnista toiminta muuntui ajan saatossa rakennuspiirustusten tulostamiseen ja laajentui siitä luontevasti digipainopalveluihin.

Perheyritystä vedetään nyt kolmannessa (ja osin neljännessäkin) polvessa ja olemme laajentaneet tarjoomaamme sähköisiin palveluihin. Kehitimme mm. oman projektipankin ja avasimme verkkokaupan digipainotuotteille.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Tähtäimessämme on auttaa asiakkaitamme menestymään palvelemalla heitä entistäkin monipuolisemmin ja tehokkaammin yksilölliset tarpeet huomioiden.

Asiakkaamme haluavat laatua ja yksilöllistä palvelua ja he tarvitsevat sitä heti. Meillä on kyky ja halu palvella.

Meidän porukka on mahtava tiimi erilaista osaamista ja yhdessä pystymme toteuttamaan välillä mahdottamaltakin tuntuvia toiveita.