Skannaus ja digitointi

Piirustusten, vanhojen arkistokuvien ja tekstiasiakirjojen skannaaminen ja digitointi auttavat tehostamaan toimistojen tuottavuutta. Digitoimalla, indeksoimalla ja arkistoimalla asiakirjat, on niitä helpompi hallita ja muokata sekä jakaa muille osapuolille.

  • A4- ja A3-arkkiskannaus
  • piirustus-, arkistokuva- ja suurkuvaskannaus max. 914 x 5000mm

Paperiton toimisto on monen yrityksen tavoite. Paperilla on kuitenkin vielä paikkansa monissa yrityksen työvaiheissa ja käytännössä jotkut työt hoituvat edelleen sujuvammin paperin avulla. Kun paperi ja digitaalisuus yhdistetään, toimintatavat tehostuvat.

Kun tavoitteesi on digitoida, indeksoida ja arkistoida asiakirjoja tai jakaa tiedostoja helpommin eri osapuolille, ratkaisujemme avulla prosessisi tehostuvat ja säästät resursseja.

Skannaamalla, käsittelemällä, yhdistämällä ja automatisoimalla paperilla oleva tieto digitaaliseksi tiedoksi, saadaan se kulkemaan vaivatta yrityksen sähköisiä kanavia pitkin. Muunnamme hankalat ja aikaa vievät työtehtävät helpommin hallittavaksi. Skannausratkaisujemme avulla säästät aikaa ja vaivaa, sekä otat askeleen kohti paperitonta toimistoa.

Tilaa/ lähetä tarjouspyyntö