Vaalien painotuotteet sinulle, ehdokas – helposti, nopeasti ja tarpeesi mukaan!

Osta vaalien painotuotteet paikalliselta yrittäjältä – se kannattaa, monellakin tapaa.

Tuntuu, että Suomessa on vihdoinkin herätty huomaamaan, että kannattaa suosia suomalaista – niin palvelua, kuin tuotteita!

Monissa tarjouspyynnöissäkin on tätä nykyä mainittu halu ostaa palvelua paikalliselta yrittäjältä ja samalla tukea yhteiskunnan tärkeää tukipilaria – suomalaista pienyrittäjää. Yrittäjyyden tukeminen on yhteiskunnalle kannattava sijoitus. Yrityksiltä kannettavilla veroeuroilla kustannetaan palveluita meille kaikille. Kannattava yritys voi työllistää, investoida ja tuottaa tulosta ja siitä kaikesta saa yhteiskunta aina osansa. Hyvä niin!

Ehdokkaat ympäri Suomen tekevät nyt kiivaasti vaalityötä. Ajattelimme olla siinä avuksi ja tehdä vaalien painotuotteiden hankinnasta todella yksinkertaista ja riskitöntä.

Painotilausten hinnoittelu perustuu tavallisesti pitkälti volyymiin, ja tuotteiden hinta on pienille määrille usein huomattavasti korkeampi, kuin isoille painomäärille.

Laadimme vaalien ehdokkaille yksinkertaisen ja edullisen hinnaston, jossa vaalien painotuotteiden yksikköhinta pysyy samana määrästä riippumatta.

Osta siis flyereitä, esitteitä, kortteja tai tarroja tarpeesi mukaisia määriä vaikka joka päivä. Selkeät yksikköhinnat ovat samat pienille ja isoille ostoille.

Tuotteet saat nopeasti pääkaupunkiseudulla sekä seutukuntiin, vaikka kotiin toimitettuna (muualle postitse). Ei siis minimiostomääriä, lisiä tai piilokuluja, ja hinnastomme hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Erilliset tuote-esittelyt vaalimainontaan sopivista tuotevaihtoehdoistamme löydät täältä:

Tilaukset painoaineistoineen voi lähettää sähköpostitse sokkeli@sokkeli.fi

Annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse 09-6844860.

Tilaa meiltä ja tuet samalla paikallista painoalan yrittäjää!