Muodokkaita tulosteita: Esittelyssä muotoon leikatut rasiat ja tuotevyötteet

Haluaisitko sinä tarjota asiakkaillesi tai juhlavieraillesi pieniä lahjoja itse suunnittelemissasi kääreissä, tai kääriä tuotteita kauniisiin vyötteisiin? Tässä kirjoituksessa esittelemme omaperäisen tuotteiden viimeistelyn mahdollistavan tuoteryhmämme: vyötteet ja rasiat.

Kun haluat tuotteesi sopivan aivan erityisellä tavalla tapahtuman tai tilaisuuden henkeen, sesonkiin tai paikkaan, ne kannattaa kustomoida itse tehdyillä vyötteillä tai paketoida suunnittelemiisi rasioihin. Myymälätuotteiden paketoinnilla tai vaikkapa kausiväreihin vyöttämisellä luot helposti näyttävyyttä esillepanoon.

Me toteutamme painovalmiista aineistosta hetkessä valmiit tuotteet! Voit myös tulla ideoinesi luoksemme, niin suunnitellaan yhdessä toiveitasi vastaavat kääreet tai paketit.

Vyötteet suklaalevyille

Kuvissa näkyvät hääsuklaat toteutettiin asiakkaan painovalmiista aineistosta tulostamalla ja nuuttaamalla. Jälkikäsittelyllä varmistetaan, että vyöte taittuu kauniisti levyn ympärille.

Tässä aineistossa tekstiosa oli mukana aineistossa. Vaihtoehtoisesti erillisen vyötepohjan päälle voi tulostuttaa päälle kiinnitettäväksi vaikka muotoon leikatut tarrat tai kortit. Vyötteellä voit päällystää lahjan tai korvata aiemman paketoinnin. Kauniisti päällystetty tai paketoitu tuote on aina mukavampi sekä hankkia itselle että antaa lahjaksi!

Muotoonleikatut rasiat paperista

Paperiset rasiat onnistuvat valmiista designeista muotoonleikkaamalla.

Kuvan rasia on suunniteltu niin, ettei sen sulkemiseen tarvita liimausta tai erillistä tarraa. Ensin suunnittelu Illustratorilla, sitten tulostus hopeapaperille ja lopuksi muotoon leikkuu. Sisälle vielä jotakin pientä hyvää. Ja näin asiakaslahja on valmis!

Haluaisitko sinä tarjota asiakkaillesi tai juhlavieraillesi pieniä lahjoja omaperäisissä kääreissä, tai kääriä myymäläsi tuotteita kauniisiin vyötteisiin?

Kerro meille, niin me toteutetaan!

Laita tilauksesi osoitteeseen sokkeli@sokkeli.fi tai soita 09 6844860